Tarte cu mure

de epurasha2bb in Prajituri, 11 Sep 2010 | 5781 vizualizari

 

cu Deea

 

INGREDIENTE

  • 1 ou
  • 1 pahar ulei
  • 2 linguri cacao
  • 4 linguri de zahar
  • 50 g unt
  • faina cat cuprinde
  • 2 linguri iaurt simplu Cremosso
  • 1 castronel de mure
  • 1 plic gelatina rosie Dr.Otker
  • 250 ml suc de fructe de padure
  • 1 esenta de vanilie fiola Dr otker
  • 4 picaturi esenta de rom
Portii: 14
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarte cu mure:

Se bate spuma oul se adauga zaharul si apoi uleiul, esentele, iaurtul si untul topit lichid.Apoi se stinge praful de copt cu un strop de otet si se amesteca cu faina si se dauga in ploaie in compozitie.Se adauga faina pana ce se formeaza un aluat moale.

Se incinge cuptorul.Aluatul se intinde in foaie, se decupeaza cu formele de tarte , se pun si murele in mijloc (sau le puteti adauga dupa ce se coc  tartele-baza )si se coace. Apoi se prepara gelatina rosie cu suc , zahar si plicul de gelatina ca pe plic.Se toarna peste fructe sau luati deja intarita cu lingura si apoi taiati cubulete cu cutitul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarte cu mure" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Nuci