Tarta multicolora de legume cu creme fraiche si salvie

de Satisfyyourcravings in Mancaruri de legume, 2 Mai 2016 | 2907 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 foi de placinta
  • ulei de cocos
  • 100 ml creme fraiche
  • 2 lingurite mustar Dijon
  • 3 frunze de salvie
  • 1 dovlecel
  • 2 morcovi
  • 1 vanata
  • ulei de masline
  • sare/piper
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta multicolora de legume cu creme fraiche si salvie:

Se incalzeste cuptorul la 180 de grade Celsius.

Se taie legumele panglici subtiri si lungi, folosind un peeler.

Se amesteca creme fraiche cu mustarrul. 

Se unge o tava mica, rotunda, potrivita pentru cuptor, cu ulei de cocos. 

Se aseaza foile de placinta, una cate una, astfel incat toata baza tavii sa fie acoperita. Se aduc marginile spre interior, daca sunt prea lungi. Se toarna mixul de creme fraiche si se intinde cu o spatula. Se presara frunzele de salvie deasupra.

Se aseaza fasii de legume circular, pornind de la centru spre margine si alternand morcov, dovlecel, vanata si tot asa pana la umplerea tavii. 

Se stropesc cu ulei de masline si se presara sare si piper. 

Se gateste 40 de minute. Se lasa la racit inainte de a fi indepartata din tava.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta multicolora de legume cu creme fraiche si salvie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

ieri la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tarta rustica cu rosii si cascaval, un aperitiv gustos si rapid