Tarta de mere

de Michelle in Prajituri, 20 Noi 2009 | 6827 vizualizari

 

e o reteta ce am invatat-o in spania...am gasit-o intr-o revista
Tarta de manzana e numele ei original

 

INGREDIENTE

5-6 mere,2 galbenusuri,1 ou,150 gr zahar,125 gr unt,170 gr faina,1 lg praf de copt,sare,esenta migdale si scortisoara.
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta de mere:

Se curata merele,se taie in patru iar apoi feliute fara sa se desparta.

Se freaca galbenusurile,oul si zaharul,se adauga untul,esenta si scortisoara si se bat deasupra aburilor pana se topeste untul.Apoi se adauga faina,praful de copt si sarea.

Acest aluat se toarna intr-o tava rotunda unsa cu unt,iar deasupra aluatului se aseaza merele.Se da la cuptor 40 min la 180ºC.

eu am dublat totul.

TIPS-URI

1

Se face testul cu scobitoarea.

2

se pudreaza cu zahar vanilat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta de mere" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

luminita20_2006 1

21.11.2009, 17:44

super reteta

liana_geicu 1

21.11.2009, 19:15

am si eu niste mere, iar ceva dulce este intotdeauna binevenit in casa!

adry88 1

19.05.2011, 16:02

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cuburi de ciocolata