Tarta de ceapa

de lacrimioara in Pizza, 21 Oct 2010 | 5848 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 grame faina,
  • 100gr unt
  • 1/2 praf copt,
  • putina sare
  • apa cat cuprinde.se face un aluat elastic si se lasa o ora sa stea.
  • Umplutura:
  • 700 gr ceapa,
  • un cartof
  • 3 oua,
  • 4linguri smantana sau lapte,
  • 40 gr faina,
  • 80 gr unt,
  • sare
  • piper,
  • chimen (la alegere).
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta de ceapa:

Se taie ceapa marunt se pune la calit cu cartoful ras pe razatoare se caleste in unt. Intre timp batem ouale ca la omleta, se adauga faina, smantana sau laptele. Dupa ce s-a calit ceapa cu cartoful lasam putin sa se raceasca si apoi amestecam cu ouale. Se pune sare, marar,piper. Punem aluatul in forma de tarta si peste turnam compozitia de ceapa si ou si dam la cuptor la foc potrivit 40 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta de ceapa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de morcovi cu castraveți - Proaspătă, răcoritoare și energizantă

ieri la 09:36

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

pe 03.07 la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

pe 03.07 la 09:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paine neagra cu ceapa, cimbru si patrunjel