Tarta cu spanac si branzeturi la slow cooker Crock-Pot

de Rita Ilies in Slow Cooker, 9 Sep 2015 | 5129 vizualizari

 

Pentru că în ultimele postări ingredientul principal a constat în diferite tipuri de carne, m-am gândit să vă prezint și ceva mai ușo: o tartă delicioasă cu spanac și brânzeturi. Slow cooker Crock-Pot mă ajută să-mi satisfac cele mai mari pofte culinare și mă încântă de fiecare dată cu iz și gust aparte. Și dacă tot sunteți în criză de timp mulți dintre voi, această tartă mecesită maxim 15 minute de pregătire, pentru că de restul se ocupă slow cooker Crock-Pot DIGITAL.

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente:
  • un pachet de aluat pentru patiserie
  • 500 g spanac congelat
  • 150 g ricotta
  • 100 g cașcaval
  • 60 g pesmet
  • două ouă
  • unt pentru a unge vasul ceramic
  • semințe de susan negru
  • sare
Portii: 10
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu spanac si branzeturi la slow cooker Crock-Pot:

   Am pus spanacul decongelat și stors de apă într-un vas împreună cu brânzeturile, iar după ce le-am amestecat am adăugat sarea, un ou și 50 g de pesmet, apoi am omogenizat totul.

   Pe masa de lucru am întins aluatul de patiserie cu ajutorul unui sucitor, apoi l-am tăiat astfel încât să obținem baza și marginea tartei. Am uns vasul ceramic al slow cooker-ului Crock-Pot 4,7l Digital și l-am pudrat cu pesmetul rămas. 

   După ce am așezat aluatul în vas am adăugat umplutura de spanac și brânzeturi.

   Am acoperit cu grilaj realizat din aluatul rămas.

   Am uns cu ou bătut și am presărat semințe de susan negru. Am copt tarta timp de 2 ore și jumătate pe modul ”low”, după care am aplicat ”tehnica șervețelului” :) , așezând sub capac câteva prosoape de hârtie pentru a absorbi umiditatea și pentru a ajuta partea superioară a tartei să se rumenească. Am setat aparatul Crock-Pot pe modul ”high” și am lăsat-o să se mai rumenească 30 de minute.

   Îmi place mult tarta aceasta, mai ales când e fierbinte alături de-o cană cu iaurt. Este nemaipomenită și pentru micul dejun. O pui la copt înainte de culcare și o ai proaspătă și caldă pe dimineață. 

   Poftă bună!

TIPS-URI

1

Când folosiți spanac proaspăt este bine să-l opăriți și să-l strecurați înainte, pentru a nu lăsa apă în interiorul tartei.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu spanac si branzeturi la slow cooker Crock-Pot" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Piept de porc in saramura, la borcan - reteta simpla, fara fierbere

de vasimur 4

ieri la 19:05

Tiramisu cu pișcoturi de casă - Desertul care te cucerește prin gust și aromă

pe 03.01 la 10:46

Orez cu lapte - Rețeta delicioasă pentru desertul copilăriei

pe 03.01 la 10:38

Pișcoturi de casă - Rețeta simplă și ușoară

pe 03.01 la 10:32

Khachapuri - Plăcintă tradițional georgiană cu brânzeturi

pe 31.12 la 10:43

TOP
utilizatori

RODIMUR

2166 puncte

Catalina L

1672 puncte

Rocsi

1388 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Porc teriyaki la slow cooker Crock-Pot 4,7 L