A iesit delicios si tare pufos!
Mixati galbenusurile cu zaharul pudra pana isi tripleaza volumul si se albesc
Adaugati coaja de lamaie si extractul de vanilie
Adaugati faina amestecata cu praful de copt, putin cate putin, si amestecati usor
Mixati albusurile cu un praf de sare si zeama de lamaie pana obtineti o bezea tare
Puneti albusurile treptat peste galbenusuri, amestecand cu o spatula, de jos in sus, pana obtineti o compozitie pufoasa si omogena
Puneti vasul de la slow cooker-ul Crock-Pot 6 l hartie de copt si turnati compozitia
Adaugati deasupra capsunile taiate
Setati pe modul de gatire Low si setati timpul la 3 ore
Cand prajitura este coapta lasati-o la racit si pudrati-o cu zahar pudra
Pofta buna!
1
din cand in cand este bine sa stergeti capacul pe interior de aburii care se vor forma
2
rotiti de cateva ori vasul de copt pentru a obtine o prajitura coapta uniform