Ne sunt necesare următoarele ingrediente: Pentru blat:
Pentru umplut:
Pentru uns:
Se cerne făină, se adaugă ouăle, zahărul şi untul. Se presară bicarbonatul şi drojdia.
Se toarnă apa şi se frământă un aluat elastic, nelipicios.
Se ţine la rece aproximativ două ore, după care se întinde o foaie nu foarte groasă şi se aşază într-o tavă tapetată cu hârtie de copt. (Opţional se poate păstra o bucată de aluat pentru a fi întinsă deasupra în fâşii sau decupată, după preferinţe)
Peste aceasta se pun fructele , iar deasupra lor se adaugă brânza proaspată amestecată cu oul, iaurtul şi smântăna. Se întind apoi fâşii de aluat, împletite ori suprapuse, ce se ung cu un sirop din apa şi miere de albine.
Se da tava la cuptor la 170 de grade pentru 50-60 de minute.
După răcire se poate presăra zahăr pudră.
Poftă bună!