Tarta fara coacere cu biscuiti, ganache de ciocolata si fructe de padure

de Bucataras in Dulciuri, 22 Iul 2016 | 10464 vizualizari

 

Nu coci, nu dureaza mult si Alex te invata cum sa o faci: tarta cu biscuiti oreo … perfecta pentru diseara

 

INGREDIENTE

  • Cca 400 g de biscuiti Oreo
  • 150 g de unt topit
  • 200 g de ciocolata cu lapte si cappuccino
  • 100 g de ciocolata neagra, procentaj 85% cacao
  • 200 ml de smantana de gatit
  • cca 250 g de padure proaspete
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta fara coacere cu biscuiti, ganache de ciocolata si fructe de padure:

Macinati bine biscuitii Oreo intr-un blender cu tocator. Adaugati untul topit si continuati sa macinati pana se omogenizeaza totul bine. Puneti biscuitii intr-o tava de tarta cu fund detasabil si presati bine, insistand pe margini. Lasati la frigider pana pregatiti crema.

 

Acum sa continuam cu crema. Taiati marunt, la cutit ambele tipuri de ciocolata si puneti-le intr-un bol. Incalziti smantana de gatit pe foc si puneti-o peste ciocolata. Lasati-o acolo cca 1 minut, apoi amestecati-o bine pana la omogenizare. Turnati ganajul obtinut in forma de tarta. Puneti fructele de padure si dati la frigider pentru minimum 2 ore.    Optional, pentru servire puteti pune niste fulgi de migdale prajiti si zdrobiti. Voila! Una bucata tarta cu ciocolata si capsuni, fara coacere. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta fara coacere cu biscuiti, ganache de ciocolata si fructe de padure" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert Diplomat, la cupă - Ușor, delicios și savuros

de RODIMUR 8

ieri la 16:30

Prăjitură cu iaurt și căpșuni - Simplă, pufoasă și aromată

ieri la 11:07

Ștrudel de post cu ciuperci - Crocant și savuros

pe 07.03 la 15:19

Prăjitură de post cu afine și lămâie - Deliciu pufos și aromat

pe 07.03 la 14:38

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

vasimur

602 puncte

mihaelar63

600 puncte

RODIMUR

555 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tarta de vara cu crema de branza