Tarta cu conopida si dovlecei

de Ligia Bxl in Aperitive / Garnituri, 28 Feb 2011 | 7318 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o jumatate de dovlecel
  • o conopida mica
  • sare si piper
  • o foaie de tarta din comert 
  • 4-5 linguri de smantana groasa
  • 4-5 linguri de smantana lichida sau frisca lichida neindulcita
  • o cescuta  de lapte
  • 150 gr cascaval ras
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu conopida si dovlecei:

Se spala si se rupe bucati conopida, apoi se pune la fiert. Dovlecelul se taie rondele si se frige in cratita cu putin unt. Foaia de tarta se pune in forma(eu am de silicon si nu am mai uns-o cu nimic, daca aveti din metal ungeti cu putin unt) Peste foaie se pune conopida fiarta, se sareaza dupa gust, apoi se pune o crema facuta din smantana groasa si lichida, laptele, sare, piper si cascavalul ras.

Pe deasupra se pun rondelele de dovlecel si se da la cuptor sa se rumeneasca. Cand e aproape gata se mai pune putin cascaval peste dovlecel. Se serveste ca garnitura la diferite meniuri cu carne.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu conopida si dovlecei" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

Cremșnit fraged - Rețeta delicioasă și ușor de făcut

pe 13.06 la 11:01

Paste cu ciuperci și parmezan - Rețeta gustoasă și rapidă

pe 13.06 la 08:32

Ștrudel cu fructe - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 12.06 la 10:52

Ciulama de ciuperci cu mărar - Rețeta simplă și gustoasă

pe 11.06 la 08:53

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rosti cu dovlecei