Pui shanghai

de Bucataras Medi in Aperitive / Garnituri, 21 Oct 2012 | 11119 vizualizari

 

La masa...................am sosit cu cina!

 

INGREDIENTE

  • un piept de pui dezosat si fara piele
  • 2 oua
  • 3 linguri de sos de soia
  • 1-2 lingurita zeama de lamaie
  • 2 lingurite mustar
  • faina
  • marar verde
  • sare
  • piper macinat
  • ulei pentru prajt
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui shanghai:

Pieptul de pui se spala si apoi se taie fasiute.Se condimenteaza cu sare si piper.

Facem urmatorul amestec: batem bine ouale cu putina sare,adaugam sosul de soia,mustarul,zeama de lamaie si mararul taiat fin.Amestecam bine si potrivim de sare si piper. Adaugam in ploaie faina atat cat sa obtinem un amestec de consistenta unei smantani.

Punem uleiul la incins intr-o tigaie ,dam bucatile de carne prin sosul de mai sus si prajim pana cand acestea prind o culoare aurie.Cand carnea este bine facuta o scoatem pe un un servet de hartie si lasam pana cand se scurge tot uleiul din ele.

L-am acompaniat  cu  un ketckup picant si drept garnitura cus-cus cu legume.

A iesit delicios de bun astfel incat la cateva zile am repetat experienta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui shanghai" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (58)

gaby_duceag 1

22.10.2012, 19:00


Mai, deja am papat. Cu orez cu sofran si gogosari in sos. Foarte bun!

Krystyan Trendy 1

28.10.2013, 08:20

foarte bun

babi5 1

09.08.2014, 21:30

Y

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă -  Irezistibil de gustoasă

ieri la 11:29

Cremă de brânză cu măsline și usturoi - Rețeta de aperitiv rapid și savuros

pe 10.12 la 10:54

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

pe 09.12 la 08:48

Reteta de sarmale ca la mama acasa

pe 09.12 la 07:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]