Tarta cu aluat de paine, cu praz si pui la Multicooker

de alilianaa in Pui, 13 Oct 2014 | 3505 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Aluat:
  • 300 g faina integrala de grau,
  • 20 g drojdie,
  • un praf de sare,
  • 100 ml lapte dulce,
  • 20 ml ulei
  • Umplutura:
  • o pulpa de pui dezosata,
  • 2 fire praz,
  • o ceapa rosie mai mica,
  • un ardei gras potrivit,
  • sare, piper,
  • 30 ml ulei,
  • 30 ml vin alb sec
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu aluat de paine, cu praz si pui la Multicooker:

Aluatul: intr-un bol se pune faina, sarea si drojdia. Se amesteca, peste care se pune laptele caldut si se framanta. La final se pune uleiul, se framanta si se pune la dospit. 

Umplutura: carnea de pui se taie fasii subtiri, legumele se curata, se spala si se portioneaza. Intr-o tigaie se pune la incins ulei. Cand uleiul s-a incins , se adauga carnea de pui si putina sare si piper. Se trage putin carnea la tigaie, dupa care punem putin vin alb. Lasam sa se inabuse carnea si cand vinul a scazut adaugam legumele si amestecam. Cand legumele sunt pregatite, compozitia se potriveste de sare si piper si se da la rece.

Asamblarea. Aluatul se intinde cu sucitorul. Se aseaza in oala aparatului multicooker care a fost unsa cu putin ulei inainte. Asezam bine aluatul, iar peste aluat asezam compozitia. Selectam din menu programul Bake, temperatura de 180 grade pentru 30 minute. Cand este gata preparatul, deconectam aparatul din priza. 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu aluat de paine, cu praz si pui la Multicooker" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cartofi noi copti cu pulpite de pui