Aluatul: intr-un bol se pune faina, sarea si drojdia. Se amesteca, peste care se pune laptele caldut si se framanta. La final se pune uleiul, se framanta si se pune la dospit.
Umplutura: carnea de pui se taie fasii subtiri, legumele se curata, se spala si se portioneaza. Intr-o tigaie se pune la incins ulei. Cand uleiul s-a incins , se adauga carnea de pui si putina sare si piper. Se trage putin carnea la tigaie, dupa care punem putin vin alb. Lasam sa se inabuse carnea si cand vinul a scazut adaugam legumele si amestecam. Cand legumele sunt pregatite, compozitia se potriveste de sare si piper si se da la rece.
Asamblarea. Aluatul se intinde cu sucitorul. Se aseaza in oala aparatului multicooker care a fost unsa cu putin ulei inainte. Asezam bine aluatul, iar peste aluat asezam compozitia. Selectam din menu programul Bake, temperatura de 180 grade pentru 30 minute. Cand este gata preparatul, deconectam aparatul din priza.