Cartofi si piept de pui cu lamaie si parmezan

de -Licurici- in Pui, 5 Apr 2017 | 3764 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g cartofi
  • 500 g piept de pui
  • 1 lingura ulei de masline
  • condimente pentru pui
  • sare cu ierburi
  • piper
  • 1/2 de lamaie
  • parmezan ras
  • patrunjel
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi si piept de pui cu lamaie si parmezan:

Pieptul de pui se spala, se taie cubulete, apoi se amesteca cu uleiul de masline, condimentele pentru pui, sare, piper.

Cartofii se taie cubulete, se amesteca cu zeama de lamaie si sarea cu ierburi.

Intr-un vas termorezistent, se pune pieptul de pui, cartofii si o cana cu apa.

Se baga in cuptorul preincalzit, pentru o ora. 

Se scoate din cuptor, apoi se rade parmezan pe deasupra si se pune patrunjel tocat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi si piept de pui cu lamaie si parmezan" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui la capac cu legume