Taitei cu omleta, varza si carne de porc la gratar

de Satisfyyourcravings in Porc, 13 Apr 2018 | 2179 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 grame taitei asiatici
  • 3 bucati friptura de porc
  • 3 linguri sos Char Sui
  • 1/2 ardei rosu
  • 1/2 ardei verde
  • 1/2 ardei galben
  • 1 ceapa
  • 1/4 varza alba
  • 2 cepe verzi
  • 2 oua
  • ulei
  • sos picant pentru servit (eu am folosit Sriracha)
  • Pentru sos:
  • 1 lingura vin pentru gatit (Shaoxing)
  • 1/2 lingura sos de soia
  • 1 lingura Ketjap (sos dulce de soia)
  • 2 lingurite ulei de susan
  • 1/2 ligura sos Oyster (optional)
  • 1 lingurita zahar
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Taitei cu omleta, varza si carne de porc la gratar:

Carnea de porc se unge cu sosul Char Sui si se lasa la marinat minim 15 minute, apoi se gateste pe un gratar fierbinte, 3-4 minute pe parte. Se transfera pe un tocator si se taie fasii. 

Intre timp, se toaca legumele si se bat ouale ca pentru omleta. 

Se amesteca toate ingredientele pentru sos. 

Se fierb taitieii conform instructiunilor de pe ambalaj. 

Se incalzeste un wok sau o tigaie mare la foc mare cu putin ulei. Se gateste o omleta din cele doua oua care apoi se transfera pe tocator si se toaca felii. 

In aceeasi tigaie, se adauga legumele, mai putin ceapa verde si se soteaza 30 secunde. Se adauga taiteii si carnea si se amesteca bine. Se adauga sosul obtinut anterior si se gatesc 1-2 minute, amestecand frecvent. 

La final, se adauga omleta si ceapa verde. 

Se servesc cu sos picant. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Taitei cu omleta, varza si carne de porc la gratar" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (7)

dantes 1

14.04.2018, 09:10

diaconta 1

14.04.2018, 22:30

Ce retete interesante ai mi-ar placea sa fiu asa creativa

kytz 1

16.04.2018, 06:46

Foarte interesantă combinația! Sigur a ieșit o omletă delicioasă!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Varza cu ciolan afumat in vas roman