Am început prin a pune la fiert apa pentru tagliatelle. (I-am adăugat şi o linguriţa cu sare)
Când a început apa să fiarbă, am adăugat pastele pentru 3 minute. Le-am scurs apoi de apă şi le-am trecut prin unt.
Între timp, am spălat pieptul de pui şi l-am lăsat să se zvinte. L-am tăiat apoi în fâşii subţiri, le-am sărat şi le-am fript pe tavă, pe ambele părţi.
Într-o tavă de cuptor, unsă cu unt sau cu puţin ulei, aşezăm jumătate din cantitatea de tagliatelle, adăugăm brânza proaspătă şi presărăm o parte din caşcavalul ras.
Punem apoi un strat de frunze de spanac, puţin caşcaval ras şi fâşiile de pui fript.
Adăugăm restul de tagliatelle, frunzele de spanac rămase si caşcavalul.
Cele trei ouă le spargem într-un bol încăpător şi le amestecăm cu smântâna. Compoziţia omogenizată se toarnă în tavă, peste tagliatelle.
Se dă tava la cuptor, pentru 30-40 de minute, la o temperatură de 180 de grade.
După coacere se mai poate presăra puţin cascaval ras. Se servesc calde.
Poftă bună!