Paste cu ciuperci si pesto de patrunjel

de Xandrinne in Paste, 9 Apr 2017 | 2642 vizualizari

 

retete de post economice

 

INGREDIENTE

  • 300 g paste, de care doriti
  • 1 conserva de ciuperci (eu am folosit proaspete)
  • 2-3 fire ceapa verde/1 ceapa
  • marar
  • 1 legatura mare de patrunjel
  • 2 catei usturoi
  • 3 linguri ulei
  • 1 lingura zeama de lamaie
  • 1-2 frunze de busuioc
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu ciuperci si pesto de patrunjel:

Pastele se fierb in apa clocotita, sarata; se scurg.

Ceapa se caleste usor in ulei, se adauga apoi si ciupercile taiate, nu foarte marunt. Se acopera tigaia cu un capac si se lasa pe foc, cateva minute, amestecand din cand in cand. Se pune sare si piper, dupa gust, apoi mararul tocat.

Se pun intr-un blender, patrunjelul, usturoiul, zeama de lamaie, uleiul, busuiocul si se blenduiesc pana se obtine o compozitie fina.

Pastele se amesteca cu compozitia cu ciuperci si cu pesto.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu ciuperci si pesto de patrunjel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

RODIMUR

2166 puncte

Catalina L

1672 puncte

Rocsi

1388 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Laşte cu cartofi şi boia