Tagliatelle aglio, olio & peperoncino

de lira in Paste, 20 Sep 2010 | 5490 vizualizari

 

Reteta aceasta este o adaptare de la Spaghetele aglio, olio & peperoncino. Este o reteta foarte rapida si merge foarte bine pentru o cina sau o zi de post, daca renuntati la cascaval.
Cum eu am facut tagliatelle cu spanac, m-am hotarat sa le folosesc la aceasta reteta

 

INGREDIENTE

  • 200 g tagliatelle cu spanac
  • 2-3 chilli uscati
  • 7-8 catei de usturoi
  • 2 linguri ulei de masline
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tagliatelle aglio, olio & peperoncino:

Cateii de usturoi se taie feliute, iar chilli se marunteste.

Pastele se pun la fiert.

Usturoiul si chilli se pun intr-o tigaie si se rumenesc, pana cand usturoiul e putin auriu. Nu il lasati mai mult pentru ca se amareste. Pastele scurse si pun intr-un castron si se amesteca cu usturoiul si chilli. Se pune cascaval sau parmezan deasupra, se garnisteste cu frunze de busuioc si ....... Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tagliatelle aglio, olio & peperoncino" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

cococo 1

23.09.2010, 22:39

incearca sa pui pastele fierte si scuse bine de apa diresct in tigaia in care ai pregatit uleiul , unturoiul si ardeiul iute , asa le servesti fierbinti

lira 1

23.09.2010, 22:57

cococo ms de pont, data viitoare incerc sugestia ta

alexana2008 1

06.01.2011, 17:09

pacat ca nu multi apreciaza simplitatea. o pasta simpla si gustoasa. coco are dreptate. pastele le pui in tigaie.

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Spaghetti Carbonara