Stelute cu pasta de tomate

de Andra_Constantinescu in Paste, 30 Oct 2015 | 3303 vizualizari

 

Mi s-au parut tare dragute stelutele, asa ca am facut un sos rosu pentru ele.

 

INGREDIENTE

  • 50 g paste sub forma de stelute + 500 ml apa pentru fierberea acestora + putina sare;
  • doua linguri de ulei de masline;
  • 6 catei de usturoi;
  • o lingura pasta de tomate;
  • 100 ml apa;
  • oregano uscat;
  • busuioc uscat;
  • putin piper negru;
  • o foaie de dafin;
  • o lingurita de zahar;
  • sare, dupa gust.
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Stelute cu pasta de tomate:

Se pun apa si sarea intr-o craticioara la foc si cand clocotesc se adauga pastele, se fierb conform timpului indicat pe ambalaj si se acopera cu un capac, dupa ce a fost stins focul.

Usturoiul se curata de foi, se spala si se caleste in ulei. Se adauga restul ingredientelor prezentate, se amesteca si se fierb pana cand scade apa. Se inlatura usturoiul, se scurg pastele si se pun in sos, se amesteca totul si se mai tine la foc 1-2 minute, apoi se poate servi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Stelute cu pasta de tomate" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brânzoaice sărate - Rețeta savuroasă dobrogeană

ieri la 10:50

Supă cremă de ciuperci - Deliciul fin și sănătos

pe 22.01 la 10:17

Biban de mare cu pere, roșii cherry, praz, măsline și lămâi

pe 22.01 la 09:47

Rețeta simplă de aluat pentru plăcintă – Fraged și pufos de fiecare dată

pe 21.01 la 09:29

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

pe 20.01 la 17:57

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paste cu sos aromat de rosii si friptura de vitel