Tagliatelle aglio, olio & peperoncino

de lira in Paste, 20 Sep 2010 | 6080 vizualizari

COMENTARII (11)

ionix 1

20.09.2010, 14:50

super

luminita20_2006 1

20.09.2010, 14:57

mmm ce bunatate

La Ancuta 1

20.09.2010, 16:27

bun, bun

Corinuta 1

20.09.2010, 17:31

Foarte bune! Si eu am facut spaghette

vero_closca 1

20.09.2010, 22:04

nadina73 1

20.09.2010, 23:36

mi-a scapat retata asta

lia maria 1

21.09.2010, 11:41

ce bunatate

Laly 1

21.09.2010, 18:07

Buuuun

cococo 1

23.09.2010, 22:39

incearca sa pui pastele fierte si scuse bine de apa diresct in tigaia in care ai pregatit uleiul , unturoiul si ardeiul iute , asa le servesti fierbinti

lira 1

23.09.2010, 22:57

cococo ms de pont, data viitoare incerc sugestia ta

alexana2008 1

06.01.2011, 17:09

pacat ca nu multi apreciaza simplitatea. o pasta simpla si gustoasa. coco are dreptate. pastele le pui in tigaie.

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1451 puncte

RODIMUR

1171 puncte

oanapl

1007 puncte

vasimur

166 puncte

Rahela Velicu

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]