Supa-crema de sfecla

de Ina in Mancaruri de post, 25 Mar 2012 | 3782 vizualizari

 

By Julie http://www.bucataras.ro/retete/supa-crema-de-sfecla-rosie-19004.html

 

INGREDIENTE

  • 3 bucati sfecla rosie,
  • 1 radacina potrivita de telina,
  • 1 radacina pastarnac,
  • 2 cepe,
  • 4-5 linguri ulei,
  • 1 litru apa,
  • nucsoara,
  • sare,
  • zeama de lamaie
  • tarhon
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa-crema de sfecla:

   Tocam ceapa si o calim in 4-5 linguri ulei. Adaugam un strop de apa, apoi  sfecla, pastarnacul si telina - curatate, spalate si feliate. Sotam cateva minute si  stingem totul cu apa, lasand sa fiarba cca. 20 minute.  

   Luam legumele cu spumiera, le racim putin si le pasam in blender, folosindu-ne si de zeama in care au fiert, pana se obtine o pasta omogena. Potrivim gustul cu sare, nucsoara si putina zeama de lamaie. 

   Servim cu crutoane aromate si tarhon maruntit. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa-crema de sfecla" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (23)

Sim0na 1

26.03.2012, 21:46

La cat de bine arata, neaparat trebuie sa o fac si eu!

bucatarimcudiana 1

27.03.2012, 15:20

buna cremuta asta

oana_pisicutza16 1

27.03.2012, 17:06

cred ca este tare buna

COMENTEAZA

RETETA RECOMANDATA
Legume gratinate – de post