Crutoane aromate

de Ina in Aperitive / Garnituri, 29 Mar 2011 | 9345 vizualizari

 

Cand le-am facut pentru prima data, le-am mancat pana sa le pun in supa, atat de bune au fost :D :">

 

INGREDIENTE

  • 5-6 felii de paine
  • 80 g unt
  • o lingurita de tarhon maruntit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crutoane aromate:

Feliile de paine se taie cubulete. Untul il topim ( eu am folosit cuptorul cu microunde ) si-l turnam in fir subtire peste cubuletele de paine, apoi presaram tarhon maruntit  si bagam totul la cuptor, pana ce painea devine crocanta. Eu am bagat tava in cuptorul cu microunde, in doua reprize a doua minute fiecare.

Untul in combinatie cu tarhonul confera un gust delicios crutoanelor.

TIPS-URI

1

Nu exagera cu untul, incearca sa torni fff putin, pe fiecare cruton .

Daca ti-a placut reteta noastra "Crutoane aromate" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Compact Classic

- 600 lei
2899.99 lei
2299.99 lei

Compact Sense

- 700 lei
3399.99 lei
2699.99 lei

COMENTARII (20)

LUK 1

30.03.2011, 11:31

bune bune

Ligia Bxl 1

30.03.2011, 11:35

bune rau

epurasha2bb 1

05.04.2011, 11:24

sunt foarte bune , si eu le fac la pitice , si le spun ca e kubetti! le mai dau si cu boia dulce de ardei sau cu cimbru uscat ca e bun impotriva vorm,isorilor.Cu tarhon fac pt.mine ca imi place mult.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcinte întoarse cu dovlecei și brânză de capră - Rapide și grozav de gustoase

ieri la 07:47

Prăjitură cu prune - Desertul delicios de toamnă

pe 06.09 la 09:41

Cookies cu Oreo - Desertul delicios și fraged pe care îl vei adora

pe 06.09 la 09:10

Prăjitura Cobbler cu prune și scorțișoară - Reteta gustoasa si aromata

de RODIMUR 8

pe 05.09 la 16:21

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv saratele cu branza si chimen