Chiftele din cartofi noi cu marar

de abetina in Mancaruri de post, 14 Iun 2018 | 5140 vizualizari

 

"picnicul bucatarasilor".

 

INGREDIENTE

  • 1 kg.cartofi noi,
  • 1 legatura de marar,
  • 1 ceapa verde,
  • 1 fir de usturoi verde,
  • 1 fir praz,
  • 3 linguri faina de grau,
  • 1 varf de cutit de piper macinat,
  • 1 lingurita sare,
  • 1 lingurita turmeric.
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele din cartofi noi cu marar:

Se curata cartofii, se fierb, se sfarama cu furculita, se adauga peste ei ceapa tocata, usturoiul tocat, prazul tocat, legatura de marar, piperul macinat, sare, turmeric, faina de grau si se omogenizeaza compozitia.
Intr-o tava se pune hartie de copt, peste hartie se toarna o lingura de ulei de masline ce se intinde peste tot. Se ia cu o lingura compozitie si se pune in tava, se lasa loc intre ele sa poata fi intinse la final cu o furculita si se da tava la cuptor la foc potrivit. Se coc pe ambele parti. Sa aveti pofta si la pofta dragilor!

TIPS-URI

1

post

2

mancarea santoasa

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele din cartofi noi cu marar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Orez cu legume (de post)