Supa din piept de curcan cu taitei de casa la slow cooker Crock Pot

de Panacris in Slow Cooker, 17 Oct 2021 | 4708 vizualizari

 

Numai bună pentru vremea urâcioasă de afară;) Spor și poftă bună! :-* P.S. poe intermediare cam ioc, nu am realizat că am fost pe repede înainte, am pus dimineața la 6.30 pe Alin la treabă,iar când am venit de la treabă am încheiat repede supica ;) Noroc că a rămas oporțioară și pentru poza de prezentare! ;) 

 

INGREDIENTE

  • piept de curcan cu os cca. 1000 g,
  • ceapă galbenă 1 bucată,
  • morcovi 2 bucăți,
  • pătrunjel rădăcină 1 bucată,
  • păstârnac 1/2 bucată,
  • țelină 1 felie cca. 100 g,
  • amestec de legume Vigita a la Panacris 1 lingură,
  • sare iodată,
  • piper boabe,
  • coriandru 1 boabă,
  • tăiței de casă cu ou cca. 300 g.
Portii: 8
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa din piept de curcan cu taitei de casa la slow cooker Crock Pot:

Legumele se curăță și se pun la fiert întregi, împreună cu carnea de curcan și mirodeniile, cu cca. 3000 ml apă rece, în minunatul vas ceramic de la aparatul de gătit slow cooker Crock Pot, la programul HIGH 4 ore.

După ce s-a fiert carnea, se strecoară supa în alt vas, se asezonează de sare, se adaugă tăițeii de casă și se dă din nou la gătit, cca. 30 minute, la programul High.

Se servește fierbinte, presărată cu verdeață tocată mărunt și după gustul fiecăruia simplă, sau cu legumele și carnea fiartă;)

Spor și poftă bună! ;)

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa din piept de curcan cu taitei de casa la slow cooker Crock Pot" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cremă de brânză cu măsline și usturoi - Rețeta de aperitiv rapid și savuros

ieri la 10:54

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

pe 09.12 la 08:48

Reteta de sarmale ca la mama acasa

pe 09.12 la 07:15

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]