Imi plac mult mancarurile din legume si incerc toate variantele care imi trec prin minte si le combin cu arome diferite de fiecare data. In mancarea aceasta am adaugat ardei copti si pudra de ghimbir, curry si chimen, obtinand o mancare de legume super delicioasa.
Curatam si spalam legumele.
Cartofii ii taiem cubulete, morcovii rondele, dovlecelul si ceapa cubulete mici. Usturoiul il taiem rondele iar ardeiul copt il taiem bucatele.
Toate legumele le punem in vasul de ceramica al aparatului Crock-Pot slow cooker 4,7 L Digital, adaugand apoi un pic de ulei, condimentele si apa.
Acoperim vasul aparatului slow cooker Crock-Pot cu capacul din dotare si dupa ce conectam aparatul la o sursa de curent, selactam temperatura ‘High” si timpul de gatire de 3.5 ore.
La final adaugam patrunjel verde uscat si tocam si cateva frunze de busuioc.
Dupa terminarea programului aparatul trece automat pe functia de pastrare cald.