Supa de rosii cu fidea

de Ancutsa in Supe, 9 Aug 2016 | 4121 vizualizari

 

O supa rapida de rosii pe care o consum mereu cu placere :)

 

INGREDIENTE

  • 2 maini de fidea;
  • 1 lingura delikat;
  • 500 g suc de rosii la o oala de 3 litri;
  • 1 varf lingurita sare;
  • Patrunjel.
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de rosii cu fidea:

Se pun la fiert apa cu putina sare. Cand da in clocot, se adauga delikat, o lingura de ulei, fideaua si se mai lasa sa fiarba cam 10 minute. Adaugam si sucul de rosii si mai lasam la fiert un pic.

Dupa ce am luat focul, adaugam patrunjelul tocat marunt.

Supa este gata in aprox 30 de minute.

Se poate servi cu crutoane.

 

Pofta Buna!

 

Daca v-a placut reteta mea, o puteti gasi si pe blogul meu: http://ancutsa-cuisine.blogspot.ro/2015/06/supa-de-rosii-cu-fidea.html

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de rosii cu fidea" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Supa crema de linte