Tentacule de calamar la slow cooker Crock-Pot

de xana in Slow Cooker, 12 Iun 2018 | 6830 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • cca 1 kg de tentacule de calamar sau caracatiţă
  • 1 ceapa potrivita
  • 3 catei de usturoi+2
  • 3 foi de dafin
  • ulei de masline
  • cca 400 gr cartofi mici
  • sare
  • piper
  • 1 lingura de margarina
  • patrunjel proaspat(optional)
Portii: 2
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tentacule de calamar la slow cooker Crock-Pot:

Spalam bine tentaculele si le punem in vasul slow cooker-ului Crock-Pot impreuna cu ceapa taiata grosier, 3 catei de usturoi, foile de dafin, putina sare, piper si 3-4 linguri de ulei de masline. Setam programul high pentru 3 ore.

Curatam cartofii de coaja si ii punem la fiert cu putina sare. Cand sunt gata, scurgem apa si adaugam 1 lingura de margarina, amestecand pana cand aceasta se topeste.

Cand tentaculele sunt gata, le scoatem pe un prosop de hartie pentru a indeparta excesul de zeama, apoi le calim impreuna cu 2 catei de usturoi si 2-3 linguri de ulei de masline pana se rumenesc usor.

Le servim alaturi de cartofi, iar deasupra putem presara patrunjel proaspat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tentacule de calamar la slow cooker Crock-Pot" nu uita sa-i faci un review.
 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Generația G sau Generația Gorgonzola. Ce meniu au alcătuit 10 influenceri italieni!
citeste mai mult
Generația G sau Generația Gorgonzola. Ce meniu au alcătuit 10 influenceri italieni!
RETETA RECOMANDATA
Muschiulet de porc cu sos teriyaki la slow cooker Crock Pot - Reteta-Video