Supa de pui cu varza si dovlecei

de Bya Ralu in Supe, 21 Sep 2014 | 5103 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Aripi de pui
  • 1 varza potrivita
  • 1 dovlecel
  • 2 morcovi
  • 1 ceapa mica rosie
  • 3 linguri bulion
  • vegeta/piper
  • patrunjel proaspat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de pui cu varza si dovlecei:

Varza se toaca cat mai fin,se poate da pe razatoarea mare,depinde cat de mare doriti sa fie.

Se pune intr-o oala mare,se freaca cu putin sare si se lasa cateva minute pana isi lasa zeama.

Aripiile de pui se taie in doua si se pun intr-o oala cu apa la fiert.

Morcovul se taie dupa preferita fiecaruia,iar ceapa marunt,se pun ambele la calit in ulei de masline.

Varza se scurge de zeama si se adauga in oala de supa la fel si legumele calite.

Se pun condimentele si se lasa la foc potrivit sa fiarba

Dovlecelul se curata de seminte si se taie feliute subtiri,se adauga dupa ce carnea si legumele sunt aproape fierte.

Se pune si bulionul,iar cand este gata punem patrunjelul tocat marunt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de pui cu varza si dovlecei" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Supa de pui cu galuste din faina de mei