De dieta.........
1. Punem la incins uleiu, apoi sotam ceapa taiata marunt impreuna cu buchetelele de brocoli( spalate in prealabil)....Se lasa pe foc cca 7-8 min, timp in care se amesteca in continuu.
2. Se va da focul mic si vom adauga zaharul si usturoiul taiat marunt si, lasam pe foc pana ce legumele devin aurii.
3. Adaugam ulterior pudra de mustar, oregano, piperul si boiaua iute, totul impreuna cu o cana de supa de pasare; acoperim si dam la foc mic.
4. Vom adauga si restul de supa si mai lasam la fiert cca 15 min, apoi, pasam totul cu ajutorul blenderu;lui, incorporam laptele si dam gust dupa preferinta , cu sare si piper.
Servim supa calda ( nu fierbinte! ) alaturi de crutoane ( eu am fost comoda si am cumparat unele cu spanac si gorgonzola( ca sa dea bine si la poza...he he ), dar putem face si noi insene din ceva paine mai veche ( taiata cubulete, stropita cu ulei de masline, asezonata cu piper, sare, etc si data la cuptor)....