Supa de pui cu taitei lati

de AnyCostescu in Supe, 5 Aug 2014 | 8308 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 2 morcovi
  • 2 cepe
  • 2 tija telina
  • 2 catei usturoi
  • 1 cub knorr
  • 1 lingura unt
  • sare
  • piper
  • taitei lati
  • patrunjel tocat
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de pui cu taitei lati:

Legumele se curata de coaja , se spala si se pun intr-o oala. Se acopera cu apa, se punem un cub de knorr si se fierb 20 minute. 

Strecuram si punem din nou la fiert supa rezultata. Din legume pastram doar morcovul, pe care il tocam marunt si il calim in unt.

Pieptul de pui se taie cubulete si se pune la fiert.

Adaugam si 2 maini bune de taitei. Lasam sa fiarba circa 20.

La sfarsit punem sare , piper dupa gust.

Tot acum adaugam si morcovul calit in unt.

Oprim focul si presaram patrunjel tocat.

Este foarte delicioasa :) 

Puiutul meu tocmai a papat un bol :)

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de pui cu taitei lati" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Supa de vita cu galuste de gris