Am pregatit mai intai taieteii dupa reteta de aici . Daca nu aveti masina de taietei amestecati oul batut cu sare si faina si framantati usor un aluat pe care il intindeti apoi cu sucitorul intr-o foaie foarte subtire. Presarati faina deasupra si rulati strans, apoi taiati taietei subtiri cu un cutit bine ascutiti.
Am lasat taieteii sa se odihneasca pe o hartie de copt presarata cu faina.
In vasul de la multicooker am pus 3 l de apa rece si am setat programul BOIL pentru 30 de minute. Pana se incalzeste apa si incepe sa fiarba am pregatit legumele.
Legumele se curata, se spala si se taie cubulete sau fiecare dupa plac, mai putin rosiile. Cand apa incepe sa fiarba se pun toate in vasul de la multikooker si se inchide capacul.
Rosiile le-am oparit cu apa fiarta si le-am curatat de piele, apoi le-am dat pe razatoarea cu ochiuri mari.
Dupa 15 minute am adaugat in supa si rosiile, am pus sare dupa gust si am inchis iar capacul. Cu 5 minute inainte sa se termine programul am adaugat taieteii si am inchis iar capacul. La final am batut un ou si l-am turnat in supa formand zdrente si am presarat marar tocat. O bunatate!