Supa greceasca de peste (Psarosoupa)

de rena in Supe, 15 Noi 2013 | 12005 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 pesti mari
  • 4 cartofi
  • 2 morcovi
  • un dovlecel
  • o legatura de telina
  • o ceapa
  • ulei,sare,piper,lamaie
  • o ceasca de orez
  • 2 oua
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa greceasca de peste (Psarosoupa):

Curatam toate legumele si le taiem in bucati mai mari,le punem la fiert.Dupa ce s-au fiert le scoatem pe un platou.In zeama legumelor punem pestele sa fiarba ,dupa ce sa fiert facem la fel il scoatem pe un platou.Strecuram zeama sa nu aiba oase de la peste si o punem inapoi in oala,punem orezul, sare si lasam sa fiarba .Separat batem oul cu lamaia luam putina zama din oala si turnam peste ouale batute , amestecam  bine, apoi turnam in oala.

La blender batem zeama de lamaie,sare , ulei de masline si facem un sos albicios.Curatam pestele de oase turnam pe deasupra sos si la legume in acel fel facem

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Daca vrem putem pune in farfuria de supa bucati de peste si legume.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa greceasca de peste (Psarosoupa)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Supa crema de peste