Supa de fasole, cu scarita afumata

de Ina in Supe/Ciorbe, 12 Iun 2010 | 10507 vizualizari

 

Delicioasa!

 

INGREDIENTE

  •        500 g scarita afumata
  •        300 g fasole uscata
  •        o ceapa
  •        un morcov
  •        un ardei gras
  •        un borcan cu rosii in bulion
  •        sare,
  •        marar, patrunjel verde
  •        80 ml. otet in care au stat ardei iuti
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de fasole, cu scarita afumata:

   Fasolea se lasa cateva ore in apa, pentru a se inmuia. Se arunca apa, apoi se pune la fiert in alta apa, aruncand de inca doua ori apa in care fierbe, pentru a inlatura toxinele.

    Punem intr-o oala sub presiune fasolea, legumele tocate marunt, sare  si  4  litri apa fierbinte. Punem capacul  si lasam la foc mic 40 minute. Dam oala deoparte, lasam sa iasa presiunea din vas, apoi deschidem capacul.  Adaugam rosiile in bulion - tocate si scarita afumata  portionata in bucati egale  si mai lasam sa fiarba 20 minute, sa se patrunda carnea, iar supa sa capete aroma de afumatura.

    Oprim focul, potrivim de sare,  adaugam verdeata tocata si otetul de la ardei iute.

    Servim cu ardei iute.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de fasole, cu scarita afumata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifteluțe marinate - Rețeta bună ca la mama acasă

pe 12.11 la 10:23

Mancare de fasole cu afumatura - Reteta traditionala gustoasa

de laura_n 7

pe 11.11 la 18:32

Chiftele de porc - Rețeta simplă și savuroasă

pe 11.11 la 10:30

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1266 puncte

vasimur

1181 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Panacris

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de vitel a bucatarului