Supa cu galusti

de cicilica in Supe/Ciorbe, 9 Ian 2010 | 4015 vizualizari

Supa cu galusti

 

INGREDIENTE

  • 7oo gr carne pasare
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 1 telina mica
  • 1 pastirnac
  • 1 ardei gras
  • sare
  • piper
  • delikat
  • leustean
  • patrunjel dupa preferinta
Portii: 8
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa cu galusti:

Se ia carnea se spala ,se pune in putina apa la oparit. Se  ia o oala in care se pun legumele intregi,apoi carnea de pui, sare ,  se completeaza cu apa(cam 4 litri) si se pune la fiert.Cind carnea s-a fiert se scoate pe o farfurie ,impreuna cu legumele si se pregatesc galustele.

Galuste:

se bat spuma cele 2 oua,se adauga putina sare ,se adauga grisul in ploaie pina ce compozitia se face ca o smintina groasa .

CInd se pun galustele supa trebuie sa clocoteasca.Se ia cu virful lingurei din compozitie si se pun galustele in oala,apoi se stropes cu o ceasca de apa rece.Se pune capacul pe oala si se fier cam 10 minute , (la foc moderat)dupa care se intorc usor cu linura se stropesc cu inca o ceasca de apa rece se acopera si se lasa sa fiarba inca 10 minute.La sfirsit se adauga verdeata,delikat,piper.Din carne si legume se poate face un pilaf.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa cu galusti" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (3)

Bucataras 1

16.01.2010, 21:31

Bine ai venit printre bucatarasi, sa-mi zici daca ai probleme cu incarcarea pozelor

ela 1

16.01.2010, 21:41

pe mine nu ma ajuti cu pozele alea de la dobos?se pare ca sunt pedepsita?

cicilica 1

25.02.2010, 23:45

asa este Bucataras din acest motiv nici nu postez mai multe retete.

COMENTEAZA

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba din piept de pui