Supa de cartofi

de Miha in Supe, 8 Mai 2009 | 4344 vizualizari

 

O reteta rapida,din cartea de bucate a bunicii...

 

INGREDIENTE

  • 4 cartofi
  • 2 cepe mici
  • 1 morcov
  • 1 pastarnac
  • 1 bucatica telina
  • un cubulet de unt
  • patrunjel verde
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de cartofi:

Se curata cartofii si se pun la fiert,taiati cubulete. Dupa cateva clocote se adauga ceapa tocata marunt.

Morcovul,pastarnacul si telina se dau pe razatoarea mica si se inabuse intr-o tigaie impreuna cu untul,pana se inmoaie.

Se adauga peste cartofi si se potriveste gustul de sare.Este gata cand sunt fierti cartofii.

Se serveste cu patrunjel verde tocat. Se poate adauga si smantana,noi am preferat fara.

Foarte buna si foarte usor de facut.

Am si dovezi ca s-a papat si a fost buna. :)))

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de cartofi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

Miha 1

09.05.2009, 22:31

Nu spune hop....ca nici nu stii cum pocneste Maty de 1 an si 2 luni din bici si ii linisteste pe toti...

ANCA 1

10.05.2009, 09:20

oh, nici al meu copil nu e linistit, ma-sa mare ii spune Terminator!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Supa crema de brocolli