Supa cu piept de pui

de mihaelar63 in Supe/Ciorbe, 25 Feb 2010 | 6372 vizualizari

 

o supa usor de facut si foarte apreciata de toti ai casei . supa e prezentata intr-una din farfuriile mele de ,, zestre''.

 

INGREDIENTE

  • 1 piept pui
  • 1 morcov
  • 1 felie telina
  • 3 catei usturoi
  • 1 pachet taitei [ gen rolton ]
  • 1 ardei rosu mic
  • 1ardei iute verde
  • 5 cm cozi de praz
  • 8 ciuperci brune
  • sare
  • piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa cu piept de pui:

  1. intr-o oala se pune apa  si sare la fiert cam 4 l . se curata si se spala legumele.
  2. se taie fasii inguste pieptul de pui in prealabil spalat , morcovul si telina  tot fasii si usturoiul se pun la fiert cam 20 min .
  3. cand legumele sunt aproape fierte se pun taiteii,imediat se pun ciupercile taiate felii .
  4. ardeiul rosu se taie fasii , prazul si ardeiul iute -rondele , se pun la sfarsit in supa si se mai lasa la fiert 3 min .
  5. se potriveste gustul cu sare si piper .

TIPS-URI

1

ardeiul rosu , prazul , patrunjelul verde se adauga la sfarsit pentru a nu-si pierde  vitaminele si culoarea prin fierbere .

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa cu piept de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (6)

Bunica 1

25.02.2010, 12:17

Floarea e superba ! Trandafirul ti-a inflorit toata iarna , presupun. Multumesc frumos pentru dedicatie (in numele meu, nu pentru toti, las placerea fiecaruia.)
Asta vara am mancat pentru prima data supa cu ciuperci si mi-a placut foarte mult.

mihaelar63 1

25.02.2010, 16:52

hibiscusul roz il am numai de 2 saptamani ,face o floare din 2 in 2 zile .cel rosu batut care il aveam inainte la avatar infloreste o data pe saptamana iarna .am vazut ca este hibiscus in compozitia unor ceaiuri , dilema mea daca soiurile astea de apartament sunt comestibile

Teo 1

25.02.2010, 23:19

ti-am simtit lipsa, cautam mereu culorile prin farfurii!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Supa de dovlecel cu smantana