Ciorba de varza dulce cu lapte prins

de Sidy in Supe/Ciorbe, 28 Mai 2010 | 6187 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 varza nu prea mare
  • 1 ceapa
  • 2 morcovi
  • 1 pastarnac,
  • putina telina
  • 2 catei usturoi
  • 500 g afumatura
  • 1 cartof
  • 500 ml lapte prins( batut)
  • 1 lingura pasta gogosari
  • sare
  • piper
  • boia
  • marar verde
  • cimbru
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de varza dulce cu lapte prins:

Afumatura se taie in portii si se fierbe in apa cu sare, pasta de gogosari ,ceapa si cimbru. Zarzavatul se curata si se taie cubulete. Varza se taie patratele.

In oala in care a fiert afumatura se adauga zarzavaturile si apoi varza, se asezoneaza si se lasa sa fiarba la foc mic. Cand legumele si zarzavatul sunt fierte, stingem focul si adaugam laptele prins. Deasupra presaram marar verde tocat marunt.

Pofta mare !

TIPS-URI

1

Ciorba se serveste cu ardei iute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de varza dulce cu lapte prins" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de crudități - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 08:49

Covridog cu aluat de casa - Reteta simpla si gustoasa

de laura_n 7

pe 09.01 la 15:31

Chifteluțe cu sos de maioneză și ceapă - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.01 la 10:13

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2184 puncte

Rocsi

1654 puncte

RODIMUR

1186 puncte

MotanLaOale

1141 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Cioba cu legume si perisoare de pui