Supa crema de ciuperci Pleurotus

de Bunica in Mancaruri de post, 20 Apr 2021 | 9952 vizualizari

 

Supa crema de ciuperci Pleurotus este usoara si placuta la gust!

 

INGREDIENTE

  • 250 g. ciuperci Peurotus
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 pastarnac
  • una bucata mica de telina
  • 1 cartof
  • 2 linguri smantana vegetariana
  • sare
  • piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa crema de ciuperci Pleurotus:

Ia un vas de 3 l.si pune apa in el.

Pune vasul pe foc.

Legumele curatate,spalate,taiate in bucatati mari se pun la fiert.

Ciupercilecuratate,spalate se taie/rup in bucati mari.

Cand legumele sunt aproape fierte, adauga ciupercile.

Dupa ce au fiert si ciupercile ia vasul de pe foc si lasa-l sa se raceascaputin.

Scoate legumele si pune-le in blender si marunteste-le bine pana devin o crema.

Adauga in vasul blenderului zeama in care au fiert legumele putin cate putin pana obtii o consistenta ca aluatul de clatite.

Blendeaza putin si adauga smantana.

Sareaza /pipereaza si serveste supa crema cu crutoane sau paine .

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa crema de ciuperci Pleurotus" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 55 %
999.99 lei
449.99 lei

HAND HELD SEALER

- 29 %
69.99 lei
49.99 lei

Compact Sense

- 700 lei
3399.99 lei
2699.99 lei

COMENTARII (19)

Gherca Daniela 1

21.04.2021, 15:50

oanapl 1

22.04.2021, 09:54

Delicioasă!

Rocsi 1

24.04.2021, 19:56

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos de merișoare - Ideal atât pentru fripturi, cât și pentru deserturi delicioase

pe 13.12 la 12:56

Pâine de casă - Rețeta delicioasă cu unt

pe 13.12 la 09:39

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]