Cartofi caliti cu ceapa

de Valclaudia in Mancaruri de post, 25 Sep 2013 | 7272 vizualizari

 

este garnitura noastra preferata! Rapida si foarte gustoasa...

 

INGREDIENTE

  • cca 1 kg cartofi fierti in coaja
  • 2 cepe potrivite
  • 1 ardei rosu
  • 5 linguri ulei
  • sare si piper dupa gust
  • marar verde pentru decor

Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi caliti cu ceapa:

Spalam cartofii si ii fierbem in coaja.

Ceapa si ardeiul se spala, se curata si se taie dupa preferinta.

Se calesc in 6 linguri de ulei.

Cartofii fierti se curata de coaja si se dau pe razatoarea cu ochiuri mari.

Adaugam cartofii peste legumele calite. Condimentam dupa gust, amestecam totul foarte bine si servim.

Optional presaram marar verde tocat inainte se servire.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi caliti cu ceapa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (22)

Corinuta 1

25.09.2013, 23:10

Bine arata cartofiorii tai!

RuxyRux 1

25.09.2013, 23:15

Mmmm....tare gustosi!

Panacris 1

26.09.2013, 13:27

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

Panna Cotta cu zmeura  - Deliciu fin si cremos

pe 30.06 la 22:09

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Sarmale de post fierte in vas roman