- 500 g pulpa de miel
- 6 fire usturoi verde
- 6 fire ceapa verde
- 100 ml vin roze
- 3 linguri ulei de masline
- sare dupa gust
- 1 lingurita piper cu lamaie
- 1 lingurita boia dulce
- 1 lingurita frunze de coriandru uscat
- 200 ml suc de rosii
- marar si patrunjel verde
- menta verde la final
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute
MOD DE PREPARARE RETETA Stufat de miel la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune:
- Pune uleiul in vasul Multicooker-ului Crock-Pot Express cu gatire sub presiune si seteaza programul Brown/Sote pentru 5 minute.
- Cand uleiul s-a incins pune carnea de miel taiata cuburi si las-o sa se rumeneasca putin pe toate partile.
- Condimenteaza dupa gust cu sare, piper cu lamaie, boia dulce si coriandru uscat.
- Adauga vinul roze si mai amesteca putin.
- Pune apoi ceapa si usturoiul verzi taiata mai mare, adauga sucul de rosii si inchide capacul.
- Inchide supapa pentru aburi si seteaza programul Meat/Stew pentru 45 de minute.
- La final, cand programul s-a terminat, elibereaza aburul si lasa aparatul sa stea 10 minute, apoi desfa capacul cu grija la aburi.
- Presara deasupra marar si patrunjel si menta verde tocate marunt.
- Poti servi stufatul de miel cu paine proaspata sau cu mamaliguta.
Daca ti-a placut reteta noastra "Stufat de miel la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune" nu uita sa-i faci un review.