Stufat cu pui

de Andra_Constantinescu in Pui, 14 Mai 2015 | 4707 vizualizari

 

O mancare foarte aromata.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne de pui;
  • 300 ml supa de legume;
  • 5-6 linguri ulei de masline;
  • 100 g ceapa verde;
  • 100 g usturoi verde;
  • 250 g rosii decojite;
  • jumatate de pahar de vin alb;
  • o legatura de marar;
  • o legatura de patrunjel;
  • o lingurita de boia de ardei dulce;
  • sare, dupa gust.
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Stufat cu pui:

Se portioneaza carnea, se spala, se da cu sare si se inabuse in ulei cu putina supa. 

Se curata ceapa si usturoiul, se spala, se taie bastonase si se adauga peste carne. Se inabusa si acestea putin, dupa care se adauga rosiile decojite si taiate felii, restul de supa si boiaua de ardei dulce. Se acopera cu vasul cu un capac si se lasa sa se inabuse in continuare la foc mediu, adaugandu-se apa in cazul in care sosul scade.

La final, se toarna vinul, se presara verdeata tocata marunt si se potriveste de sare.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Stufat cu pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui aromat