Spuma de capsuni

de adela1981 in Dulciuri, 17 Iun 2012 | 4834 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 albusuri de ou
  • 200 gr zahar
  • 250 gr capsuni ( coapte bine )
  • 2 vanilii
  • Sirop:
  • 50 gr capsuni
  • 2-3 linguri zahar
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spuma de capsuni:

Albusurile se bat spuma cu zaharul si vanilia, pana ce devine foarte tare.  Capsunile se zdrobesc  cu o furculita si se incorporeaza , pe rand , la spuma si se bate  in continuare  cu un tel. ( foarte incet) Se imparte spuma in pahare si se dau la rece. Siropul se pregateste in felul urmator, capsunile se fac piure  si se pun la fiert cu zaharul, si se lasa  pana ce se ingroasa. Se da la rece si se toarna peste spuma. Se orneaza cu capsuni proaspete.

Daca ti-a placut reteta noastra "Spuma de capsuni" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

_Alina_ 1

18.06.2012, 19:52

gustoasa si racoroasa

roxanabucataras 1

18.06.2012, 20:40

buna

mena29 1

23.06.2012, 00:27

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

Ghiveci de legume - Rețeta savuroasă de post

pe 02.07 la 17:58

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Spuma de capsuni