Desert inghetata cu pepene galben si banane

de Razvan Constantinescu in Dulciuri, 19 Aug 2018 | 4921 vizualizari

 

Pentru reteta m-am inspirat de la Merisor.

 

INGREDIENTE

  • 900 g pepene galben curatat de coaja si seminte
  • 2 banane coapte (250 g curatate de coaja)
  • zeama de la jumatate de lamaie
  • 400 g lapte condensat indulcit
  • 200 ml frisca lichida indulcita
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert inghetata cu pepene galben si banane:

Fructele curatate se taie in bucati, se stropesc cu zeama de lamaie si se maruntesc la robotul de bucatarie. Se adauga laptele condensat si circa jumatate din frisca usor batuta. Se amesteca in robotul de bucatarie, apoi se toarna compozitia peste restul de frisca batuta si se mixeaza totul. Se transfera intr-o caserola si se introduce la congelator. Se mai amesteca prin compozitie din cand in cand.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert inghetata cu pepene galben si banane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura cu mere caramelizate