Spatzle cu carne de porc la slow cooker Crock Pot

de Bya Ralu in Slow Cooker, 26 Oct 2020 | 1568 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 felii de carne de porc
  • 1/2 punga paste spatzle
  • 1 ceapa alba
  • 1 catel de usturoi
  • pasta de tomate
  • apa
  • vegeta/piper
Portii: 2
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spatzle cu carne de porc la slow cooker Crock Pot:

Carnea de porc se adauga direct taiata bucati sau se lasa felii si se taie la final. Punem apa cat sa acopere, setam aparatul slow cooker Crock Pot la functia Hight pentru 2 ore:30 min.

Dupa circa 1 ora jumate, adaugam ceapa tocata marunt si usturoiul taiat felii.

Dupa ce s-a terminat timpul de 2 ore:30 ,se adauga pastele spatzle, condimentam dupa gust si mai setam aparatul pentru 1 ora.

Intre timp se adauga si pasta de tomate.

Se servesc calde.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Spatzle cu carne de porc la slow cooker Crock Pot" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Varza acra calita la slow cooker Crock-Pot 4,7 L