Spanac cu orez

de Dya Daniela Andrei in Mancaruri de post, 27 Apr 2011 | 5673 vizualizari

 

Imi place la nebunie spanacul, desi nu il savurez pe masura!

 

INGREDIENTE

  • 1 kg spanac
  • 4-5 cepe potrivite
  • 1 cescuta cu orez
  • 2-3 linguri cu bulion
  • 2-3 linguri cu ulei
  • condimente: sare, piper
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spanac cu orez:

Curatam orezul si il punem la fiert pentru 20 de minute. Separat, tocam ceapa marunt si o punem la calit, in ulei,  impreuna cu bulionul. Cand devine translucida,  adaugam spanacul curatat si spalat bine. Lasam sa fiarba impreuna 10 minute dupa care adaugam orezul si condimentam dupa gust. Se continua fierberea atat cat este necesar.

TIPS-URI

1

Poate fi servit impreuna cu un ou ochi (prajit)

Daca ti-a placut reteta noastra "Spanac cu orez" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

ieri la 11:18

Cozonac cu cremă de fistic - Desertul perfect pentru sărbători

pe 13.12 la 15:25

Mini rulouri cu dovleac - Reteta gustoasa de post

de RODIMUR 8

pe 12.12 la 22:27

Salată de boeuf - Rețeta clasică perfectă pentru masa de sărbători

pe 12.12 la 11:50

Rețeta de cornulețe cu untură - Cele mai fragede și mai gustoase

pe 11.12 la 12:41

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Ghiveci calugaresc de legume cu orez