Spaghete cu muschiulet de porc si ciuperci

de tiby in Spaghete, 2 Apr 2014 | 12534 vizualizari

 

O reteta simpla de paste dar foarte gustoasa !

 

INGREDIENTE

  • 300 g spaghete
  • 200 g muschiulet de porc
  • 200 g ciuperci din conserva
  • 1 ceapa alba
  • 300 ml bulion de casa
  • ulei
  • oregano
  • busuioc
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spaghete cu muschiulet de porc si ciuperci:

Se pun pastele la fiert intr-o oala cu apa, putina sare si putin ulei si se lasa la fiert conform timpului indicat pe ambalaj.

Dupa ce pastele sunt fierte, se scurge apa de pe ele si se rastoarna intr-o strecuratoare pentru a se elimina surplusul de apa.

Intre timp, se curata ceapa si se toaca marunt.

Se desface cutia de ciuperci si se scurge bine tot lichidul in care au fost conservate.

Muschiuletul de porc se taie in fasii de marime potrivita.

Se pune o tigaie cu putin ulei la incins apoi se caleste ceapa pana devine sticloasa si se adauga si muschiuletul de porc taiat si ciupercile. Dupa ce s-au calit impreuna 3-4 minute, se toarna bulionul de casa si se mai lasa sa dea 2-3 clocote apoi se pune oregano si busuioc si se potriveste de sare si piper.

Compozitia astfel obtinuta se amesteca cu pastele fierte.

Se serveste calda.

Pofta buna !

TIPS-URI

1

se pot servi si cu parmezan ras pe deasupra.

2

cine doreste sosul mai picant, se poate folosi chilli sau bulion picant.

Daca ti-a placut reteta noastra "Spaghete cu muschiulet de porc si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura Cobbler cu prune și scorțișoară

de RODIMUR 8

ieri la 16:21

Sos de usturoi cu smantana - pur si simplu delicios

de vasimur 4

ieri la 15:43

Bruschete cu piersici și Camembert - Gustul care te va cuceri

pe 04.09 la 17:53

TOP
utilizatori

RODIMUR

2216 puncte

vasimur

1236 puncte

Rocsi

1201 puncte

Caty

111 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Spaghete cu tocanita de carne