Am preparat o mancarica tare buna pe care puteti sa o incercati si cu piept de pui, sau, de ce nu, si cu carne de vita.
Carnea se taie cubulete si se pune intr-un wok, impreuna cu uleiul. Se adauga putina sare si un varf de cutit de piper. Se prajeste carnea, dupa care se adauga legumele mexicane (clatite cu apa rece), ceapa (curatata de foi, spalata si tocata) si 150 ml apa. Se acopera wok-ul cu un capac si se lasa sa se inabuse totul la foc mic.
Intr-o cratita, se pun circa 2 l apa cu o lingurita de sare la foc. Dupa ce apa atinge punctul de fierbere, se adauga spaghetele si se fierb circa 10 minute. Se iau apoi de pe foc si se acopera cratita cu un capac.
Cand carnea si legumele s-au fiert, se adauga sucul de rosii, boiaua, putin busuioc uscat si putin cimbru uscat. Se mai clocoteste totul timp de 5 minute, acoperind wok-ul cu un capac, apoi se adauga pastele (clatite cu apa rece si scurse) si usturoiul (curatat de foi, spalat si tocat). Se potriveste mancarea de sare.