Sote de pipote de pasare

de ela in Mancaruri cu carne, 21 Ian 2010 | 10361 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1kg pipote,
  • 5-6cepe,
  • 2linguri faina,
  • 300gr bulion,
  • 100ml vin rosu,
  • 1morcov,
  • 1/2 ardei gras,
  • patrunjel,
  • sare,
  • piper,
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sote de pipote de pasare:

Pipotele se spala,se taie marunt si se prajesc in ulei15min.Uleiul ramas de la prajirea pipotelor se pune intr-o tigaie in care se pune ceapa taiata marunt,morcovul si ardeiul tocat marunt,faina.Se stinge cu bulionul diluat cu apa si se lasa pe foc 10min.Compozitia se rastoarna peste pipote,se completeaza cu apa si se fierbe 40min,pana pipotele devin moi.Cand sosul a inceput sa scada,se pune vinul,se condimenteaza cu sare si piper dupa gust,se adauga patrunjel tocat.Se serveste cu mamaliga

Daca ti-a placut reteta noastra "Sote de pipote de pasare" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifteluțe marinate - Rețeta bună ca la mama acasă

pe 12.11 la 10:23

Mancare de fasole cu afumatura - Reteta traditionala gustoasa

de laura_n 7

pe 11.11 la 18:32

Chiftele de porc - Rețeta simplă și savuroasă

pe 11.11 la 10:30

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1266 puncte

vasimur

1181 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Panacris

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pipotele si inimioare servite in vas de lemn