Somon cu sos de iaurt si lamaie

de mickyapostu in Somon, 13 Feb 2013 | 11234 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • - 2 bucati somon
  • - un iaurt cremos 150 g
  • - zeama de la o lamaie
  • - sare, piper, condimente pentru peste
  • - putin ulei de masline
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Somon cu sos de iaurt si lamaie:

Spalati si stergeti bucatile de peste. Condimentati-le si ungeti cu jumatate din zeama de lamaie. Incingeti o tigaie in care puneti cam o lingura de ulei de masline. Puneti pestele si frigeti-l cam 5 minute pe fiecare parte. Timpul poate sa difere in functie de grosimea rondelelor.

Cat se face pestele, pregatiti sosul astfel: amestecati iaurtul cu zeama de lamaie ramasa si adaugati sare si piper dupa gust. Serviti alaturi de bucatile de peste.

Proaspat si sanatos!

Daca ti-a placut reteta noastra "Somon cu sos de iaurt si lamaie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
File de somon cu piper rosu si lamaie