SOMON CU CARTOFI COPTI SI PERLE DE BRANZA

de ela in Somon, 27 Feb 2011 | 5145 vizualizari

 

delicios si bun pentru cei la dieta

 

INGREDIENTE

  • 500 gr somon,
  • 200 gr perle de branza,
  • 6 cartofi mai mici,
  • condiment pt peste,
  • 1lamaie,
  • sare,
  • piper,
  • patrunjel,
  • 2 linguri almette cu verdeata
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA SOMON CU CARTOFI COPTI SI PERLE DE BRANZA:

Dezghetam somonul la temperatura camerei.Preparam un sos din condimentele pt peste si zeama de la lamaie cu care ungem feliile de peste si lasam la rece cel putin 30minute.

Spalam cartofii,ii stergem si ii intepam din loc in loc cu o furculita.Ii coacem in cuptorul cu microunde sau in cuptorul aragazului.

Ungem o tigaie cu putin ulei in care prajim pestele pe ambele parti.

Cartofii ii curatam de coaja.

Perlele de branza,almettele,sarea,piperul,putina verdeata tocata,le amestecam bine si aceasta compozitie o punem peste cartofii taiati bucati mai mici.Servim cu rosii.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "SOMON CU CARTOFI COPTI SI PERLE DE BRANZA" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (49)

ela 1

28.02.2011, 00:12

Miuta,a fost un deliciu

Bucataras Medi 1

03.03.2011, 20:57

deci a fost si nu mai este ......da nu-i asa ca mai faci si ma chemi si pe mine la masa? ...................

MVMih 1

29.03.2011, 11:51

Tre sa fie tare gusos

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele la cuptor - Rețeta simplă și savuroasă

pe 14.02 la 15:44

Cornulețe semiluna - Fragede și delicioase

pe 14.02 la 15:27

Salată Șuba

pe 14.02 la 11:13

Cartofi cu conopidă, gratinați la cuptor - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 14.02 la 10:25

Sendviș cu omletă - Mic dejun gustos și sățios

pe 13.02 la 09:47

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Somon cu sos portocale si masline