Somn in crusta de branza

de Bucataras Medi in Peste, 6 Ian 2014 | 2867 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 fileuri de somn
  • o lingurita cimbru
  • o lingura ulei de masline
  • 2 catei usturoi
  • o lingurita boia dulce
  • 300 g telemea de vaca
  • zeama de la o jumatate de lamaie
  • 2-3 linguri iaurt
  • ulei pentru uns tava
  • sare dupa gust
  • piper macinat dupa gust
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Somn in crusta de branza:

Fileurile de peste  spalate si scurse  se condimenteaza cu sare,piper,boia si cimbru , se stropesc cu zeama de lamaie si se aseaza intr-o tava unsa cu ulei.

Intr-un bol facem "toppingul" de branza .............dam branza pe razatoarea marea si o amestecam cu iaurtul , usturoiul pisat si uleiul de masline.Amestecam bine.

Impartim crema in 4 si acoperim fiecare fileu in parte cu cate o portie de crema.Dam la cuptor pentru circa 45 min.

Servim cald alaturi de un pahar cu vin!

Daca ti-a placut reteta noastra "Somn in crusta de branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancarica de cartofi, cu costita afumata si legume - Reteta simpla la tigaie

de vasimur 4

ieri la 16:54

Strudel cu budinca de vanilie si visine - Reteta rapida cu foietaj

de Caty 2

pe 06.07 la 18:42

Torturi spirala cu zmeura - Desert aniversar si reteta nr. 1800

pe 05.07 la 18:28

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

pe 05.07 la 15:03

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Peste cu legume la cuptor