Snitele picante in aluat de bere

de simona72 in Porc, 11 Oct 2013 | 9170 vizualizari

 

Inspiratie a fost Merisoara noastra draga....cu mici modificari, ca de, nu ma pot abtine...minunate. Multumesc!!

 

INGREDIENTE

  • ou - 1 buc
  • bere - 1 pahar
  • faina alba - 2-3 linguri
  • usturoi - 1 catel
  • pesmet - 4-5 linguri
  • ulei pt prajit - 200 ml
  • muschiulet de porc-1/2 de bucata
  • suc de rosii gros-1 ceasca
  • sare si piper-dupa gust
  • oregano uscat-1/2 lingurita
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitele picante in aluat de bere:

Carnea se spala, se usuca cu prosop de bucatarie si se taie felii groase de un deget ca pt snitele. Pe un fund de lemn, se aseaza bucatile de carne, deasupra se pune folie alimentara si se bate carnea usor cu ciocanul de snitele. Intr-un castronel se pune sucul de rosii, sare, piper, oregano,usturoiul zdrobit si se amesteca. Feliile de carne se imbiba cu acest sos si se lasa la frigider pt 20 minute. Pt aluat: batem oul cu un praf de sare, adaugam berea si apoi faina cate putin si amestecam cu furculita sau cu telul sa nu ramana cocoloase.(sa aibe consistenta ca de aluat de clatite). Punem o tigaie cu ulei la incins, cand uleiul este incins, trecem feliile de carne condimentate prin aluatul de bere, apoi prin pesmet si le prajim in ulei pana devin aurii. Le punem pe servetele absorbante. Pofta buna!!!

TIPS-URI

1

Servim simple cu salata de cruditati sau piure de cartofi

2

Carnea se bate usor avand grija sa nu se zdrobeasca si sa se rupa

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele picante in aluat de bere" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

Lavinia 1

11.10.2013, 20:00

Ce pofta mi-ai facut

alilianaa 1

11.10.2013, 20:49

tare bune..

Rocsi 1

11.10.2013, 21:33

Cred ca sunt asa bune

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Snitele de porc pufoase